Inspirerend vergaderen

Op zoek naar een geschikte vergader- of trainingslocatie, maar zie je zo’n standaard vergaderzaal niet zitten? Baauwplaats biedt je twee unieke plekken vol inspiratie op een bijzondere locatie

Maak kennis met onze eigentijdse en onlangs gemoderniseerde graanschuur in het pittoreske Reestdal. Deze unieke trainingsruimte geeft plek aan maximaal 18 personen en is bij uitstek geschikt voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst. Je geniet bij ons van:

– diverse rustgevende ruimtes, zoals een sfeervolle stal;
– een overheerlijke lunch of diner;
– ons ruime erf en de fraaie omgeving;
– een aanbod van diverse uitstapjes, zoals verschillende outdoor-activiteiten;
– het nabijgelegen hotel voor een prettige overnachting.

Reserveer nu

Inspirerend vergaderen in centraal Nederland


Centraal in het midden van het land in de oude binnenstad van Amersfoort vindt je ons unieke pand uit 1880. Met op steenworpafstand verschillende unieke restaurantjes en mogelijkheden voor een unieke, inspiratievolle ontmoeting met jouw team. 

Maak kennis met ons unieke pand en plek.  Deze locatie geeft plek aan 6 personen en is uitermate geschikt voor een kleine inspirerende zakelijke bijeenkomst. 
Wij kunnen, indien gewenst met je nadenken over lunch, diner, proeverij en overnachtingsmogelijkheden en verschillende bezoekjes aan attracties in de stad, zoals een bierbrouwerij, de St Joriskerk, een vaartocht door de gracht of bezoek aan verschillende musea.

Reserveer direct

Reserveer vergaderruimte